Мінвідновлення запустило проєкт з пошуку вакансій у сфері відбудови

робота,словенія

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури разом з Держагентством відновлення, "Укрпоштою" та "Укрзалізницею", за підтримки громадської спілки "Українська інфраструктурна асоціація ", а також порталу robota.ua запускають проєкт "Робота та відновлення" щодо пошуку роботи в транспортної галузі, галузі зв’язку, будівництва та у сфері відбудови в цілому.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Зазначається, що у межах проєкту вже створений вебсайт, який відображає перелік вакансій від роботодавців, в тому числі тих, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання, що важливо для переселенців.

Наразі на вебсайті представлено понад тисячу актуальних вакансій, які постійно оновлюються.

"Цей проєкт допоможе забезпечити роботою українців, в тому числі тих, які були змушені залишити свої домівки. А також підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення в цілому", – прокоментував віцепрем’єр-міністр з відновлення та міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Вакансії на порталі містять фільтри та інструменти сортування. А отже користувачі можуть обирати роботу за сферою, географією чи роботодавцем.

Крім актуальних вакансій, вебсайт пропонує рекомендації щодо пошуку роботи, а також відповіді на найбільш часті питання щодо працевлаштування.

Автор: Юлiя Недашківська