Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками

Читать на русском

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками

Українського літератора, співавтора історичного каналу "Імені Т. Г. Шевченка", громадського діяча та патріота Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – провели в останню путь гучними оплесками. Друзі, близькі та небайдужі кияни попрощалися з легендою України у Михайлівському золотоверхому соборі.

Кореспонденти OBOZ.UA стали свідками того, як сотні українців аплодували під час перенесення труни з храму до авто. Звідти його повезли у крематорій. Урну з прахом поховають на Байковому кладовищі.

Присутні обступили авто та розділили з рідними Дмитра Капранова цей момент. Оплески не вщухали, поки авто не поїхало, а українці не стримували сліз.

Прощання з письменником тривало приблизно три години. За цей час до труни, рідних покійного та журналістів встигли підійти десятки відомих українців, які оплакували втрату.

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали. Фото і відео qrxiquieuiduant

Серед них: співаки Олег Скрипка та Коля Сєрга, художник Юрій Журавель, шоумен Антон Лірник, письменник Андрій Кокотюха, колишній президент України Петро Порошенко, письменник Василь Шкляр, актор Євген Нищук, військові, які поважають братів за службу в полку "Азов" у 2022 році, та інші.

Як розповів Віталій Капранов, тіло його близнюка кремують. На Байкове кладовище поїхали тільки найближчі рідні літератора.

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали. Фото і відео