Слідком РФ: українські націоналісти профінансували теракт у "Крокусі"

Читать на русском

Слідком РФ: українські націоналісти профінансували теракт у

Слідком РФ: українські націоналісти профінансували теракт у "Крокусі"

У Кремлі продовжують продукувати брехливі "докази" причетності України до теракту у підмосковному "Крокус Сіті". Цього разу російські "слідчі" заявили про звʼязок терористів, які влаштували стрілянину в концертній залі, з "українськими націоналістами".

Таку заяву зробили у Слідчому комітеті (СК) Росії. Її цитують пропагандистські ЗМІ.

"СК отримав докази зв’язку терористів із "Крокуса" з українськими націоналістами. Після роботи із затриманими терористами, які скоїли напад на підмосковний "Крокус Сіті Холл", дослідження вилучених у них технічних пристроїв, аналізу відомостей про фінансові операції отримано докази їхнього зв’язку з "українськими націоналістами", — йдеться у повідомленні.

Російські "слідчі" запевняють, що нібито мають "підтверджені дані" про те, що виконавцям теракту надходили значні суми грошей та криптовалюти саме з України. І ці кошти терористи використовували для підготовки нападу.

Також СК РФ оголосив про затримання ще одного підозрюваного у справі про теракт у концертній залі "Крокус Сіті Хол". Він нібито "брав участь у схемі фінансування терористів".

Криптовалюта та націоналісти: у РФ вигадали нові  qkxiqdxiqdeihrant