У Боярці відбудеться тренінг з домедичної допомоги

У Боярці відбудеться тренінг з домедичної допомоги

Завтра, 20 квітня, у Боярці пройде тренінг з домедичної допомоги за участі медичної служби Добровольчого формування територіальної громади імені Євгена Коновальця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської МТГ.

Кожна людина у критичній ситуації може врятувати життя, але у випадку, якщо матиме знання і спеціальні навички. В умовах сьогодення це необхідне вміння для кожного свідомого громадянина. Завтра у Боярці можна відвідати тренінг з домедичної допомоги, під час якого буде лише корисна інформація і практичні заняття. Тренінг відбудеться за участі медичної служби Добровольчого формування територіальної громади імені Євгена Коновальця. Тривалість тренінгу до 2 годин.

Тренінг розпочнеться о 15.00 за адресою: Молодіжний простір МолодьSpace (м. Боярка, вул. С. Петлюри, 41). Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися.

Нагадаймо, що у межах Всеукраїнського проєкту "Вільні читають українською!" КЗ "Боярська публічна бібліотека" Боярської міської ради оголошує збір книг для постраждалої внаслідок російської агресії Миколаївської обласної наукової бібліотеки.