Закладам освіти Броварського району передали спортивний інвентар (ФОТО)

Закладам освіти Броварського району передали спортивний інвентар (ФОТО)

62 набори спортивного інвентарю передали закладам освіти Броварського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

На заході були присутні перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв, представники територіальних громад та закладів освіти Броварського району.

Спортивний інвентар було закуплено та передано в межах реалізації обласної програми розвитку фізичної культури та спорту "Київщина спортивна". Це — м’ячі для волейболу, баскетболу, волейболу, гандболу, регбі, інвентар для тренування тощо.

Загалом в межах цієї програми буде передано 678 комплектів спортивного інвентарю. Зокрема 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності, 32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України "Активні парки — локації здорової України".

Нагадаймо, що Київщина підписала Меморандум про співпрацю з Україно-швейцарським проєктом "Психічне здоров’я для України".

Возможно, это изображение чемодан и текст

Возможно, это изображение ‎текст «‎พิสลิด noHeKa กงตลดง Bieura KииHa Peaлί3auίR KиeBcbKoй o6лacHoB nporpamи po3BиTKy Фί3и4Hoй KyлbTypи Ta cnopTy <<KийBwиHa cnopTиBHa» Ha 2022-2025 pp. Bpy4eHHR KomnлeKTиB cnopTиBHoro .HBeHTapю AлR 3aKлaAίB ocBиTи KomyHaлbHoй BлacHoc) oHΑ ဒွေ ٤ 25°C เทีงหลมิ ממין 参田屋 那 Mostly.chovuly cKmAy ㄹ-ㅁ스 스 PYC 0050 ^술해과번요다 50 1447 22.05.2024 in‎»‎

Возможно, это изображение 11 человек и текст «Запдтримки: За пидтримки: МЕНИСТЕРС ATPAPHOL АПРОДО IPOR YEPA деНь соДя 3o powered by AGRO: ТеАМЯ Парти»

Возможно, это изображение 4 человека и текст

Возможно, это изображение 3 человека и текст

Возможно, это изображение 13 человек и текст