Фонд держмайна виставив на продаж Івано-Франківський хлібокомбінат за майже 53 мільйони

хліб,пшеничний

Фонд держмайна оголосив онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів" зі стартовою ціною у 52,7 млн₴

Як повідомляє пресслужба Фонду, аукціон запланований на 19 грудня.

Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів заснований в 1979 році, розташований він на околиці міста Івано-Франківськ і села Микитинці.

До складу об’єкта входять виробничі, побутові, складські та адміністративні будівлі. Також є залiзнодорожнi внутрiшньоплощадочнi шляхи довжиною 3,7 км.

Об’єкти нерухомості розташовані за трьома адресами. Потужності одночасного зберігання елеватора складають 79 тис. тонн пшениці. Трьохсортний помел по зерну – 150 тонн на добу, а односортний помел жита – 35 тонн в добу. На підприємстві також наявний завод з виготовлення комбікормів.

Також на балансі підприємства перебуває 14 одиниць транспортних засобів та спецтехніки.

Зазначається, що з 2019 року підприємство призупинило свою діяльність через заборгованості, які становлять станом на вересень майже 70 млн₴

Відповідно до умов продажу новий власник буде зобов’язаний: погасити всі заборгованості протягом 6 місяців; не допустити звільнення працівників протягом півроку з дня переходу до нього права власності.

Автор: Юлiя Недашківська