Стало відомо про загибель військового із Київщини Петра Бондаря

Читать на русском

Стало відомо про загибель військового із Київщини Петра Бондаря

Стало відомо про загибель військового із Київщини Петра Бондаря

На Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання загинув 20-річний військовий із Київщини Петро Бондар. Життя захисника України обірвалось 25 січня 2024 року.

Про це у своєму "Telegram"-овому каналі повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Навіки 20… На фронті загинув житель Мироцького – Петро Бондар", – розповів Федорук.

Юний захисник України вступив до лав ЗСУ у листопаді 2023 року. Уже через місяць військової підготовки пішов захищати Україну у складі 127-ї окремої бригади.

Йому назавжди буде 20: стало відомо про загибель військового із Київщини Петра Бондаря. Фото qkxiqdxiqdeihrant

Він віддано ніс службу у найгарячіших точках і загинув, виконуючи бойове завдання, 25 січня 2024 року на Запорізькому напрямку. Увесь цей час хлопець вважався безвісти зниклим.

"Веселий, життєрадісний, завжди готовий прийти на допомогу — саме таким навіки залишиться у нашій пам’яті Петро Бондар. Він захоплювався баскетболом і мріяв стати будівельником. Без надійного плеча залишилася мама Олена, батько Володимир, брат Олександр і сестра Юлія. Це нестерпний біль для всіх нас", – додав Федорук.

Церемонія прощання із захисником України відбудеться в середу, 3 квітня, об 11:00 біля його дому в селі Мироцьке на вулиці Калинівка, 31. Поховають воїна об 11:30 на місцевому кладовищі.