​Перша сенсація в 1/8 ЛЧ — перемога «Лаціо» і страждання ПСЖ у матчі з «Реалом Сосьєдад»

У груповому етапі ПСЖ не зміг зайняти першу сходинку в таблиці, пропустивши вперед «Боруссію Дортмунд». Тож у жеребкуванні отримав непростого суперника — «Реал Сосьєдад». Той лише втретє грає у єврокубковому турнірі , але може похвалитися найкращою захисною лінією: команда пропустила на груповій стадії ЛЧ лише двічі.

Від початку гри іспанці впевнено пресингували, ганяючи гравців ПСЖ на власній половині поля. На перших хвилинах «Реал» створив небезпечний момент: центрфорвард Андре Сілва після високого відбору досить небезпечно пробив з-поза штрафного, однак м’яч пролетів повз ворота, поруч зі стійкою.

Ліга чемпіонів повертається: оцінюємо шанси команд

Команда Луїса Енріке розпочала поєдинок у спокійному режимі, сподіваючись використати вільний простір за рахунок швидких гравців — Мбаппе і Дембеле. Єдиним ударом у площину воріт у першому таймі за парижан відзначився Мбаппе. Неймовірно швидко він вибіг у штрафний й пробив, від гола гостей врятував фантастичний сейв Реміро. На 45-й хвилині футболіст «Реала Сосьєдад» Меріно був близьким до взяття воріт, однак потужним дальнім ударом влучив у поперечину.

Після перерви ПСЖ все ж вдалося продавити неймовірний захист іспанців. На 58-й хвилині парижани відкрили рахунок. Після подачі з кутового Маркіньос завдав невдалого удару головою, але Мбаппе зіграв на дограванні та вивів команду вперед – 1:0. Після мінімальної переваги в один забитий гол «червоно-сині» покращили контроль м’яча, а баски все ж «підсіли». Мбаппе мав шанс оформити дубль, однак «Реал Сосьєдад» знову врятував воротар, який ледь дотягнувся до м’яча та відбив його у поперечину.

That fingertip Remiro save...