СБУ на хабарі затримали одного з головних податківців Києва

Читать на русском

СБУ на хабарі затримали одного з головних податківців Києва
СБУ на хабарі затримали одного з головних податківців Києва

В.о. заступника начальника Головного управління Державної податкової служби у місті Києві вимагав хабарі від столичних підприємців через посередника. Обом загрожує до 10 років тюрми.

Про це повідомляє СБУ.

Правоохоронці задокументували, як високопосадовець податкової одержував хабарі від директора київської компанії, що займається оптовою торгівлею твердим, рідким та газоподібним пальним.

В обмін на грошову "винагороду" чиновник обіцяв підприємцю надати ліцензії на продаж пального.

Для комунікації з очільником компанії та передачі хабаря посадовець залучив свого знайомого.

Служба безпеки задокументувала одержання чиновником першої частини хабаря і затримала його разом із посередником під час передачі другого "траншу".

Обом затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення і притягнення до відповідальності всіх винних осіб.

Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

 queiqzkiqzkiqtzant

Зазначимо, згідно з розподілом обов’язків між керівним складом Головного управління ДПС у м. Києві, виконувачем обов’язків заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві вказаний Дмитро Нефьодов.