У Бучі відбувся різдвяно-новорічний благодійний концерт (ФОТО)

У Бучі відбувся різдвяно-новорічний благодійний концерт (ФОТО)

Бучанський центр позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова організував свято, на якому вихованці закладу презентували свої успіхи у творчому навчанні за три місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Діти співали, танцювали та декламували вірші. Більшість із них на сцену вийшли вперше. Підтримати учнів прийшли їхні батьки та друзі.

Ті вихованці закладу, які займаються образотворчим та декоративно-ужитковим мистецтвом, виставили свої роботи на благодійний аукціон. Усі кошти відправлять на потреби військових.

Такі заходи дуже важливі у наш час. Ми хотіли подарувати дітям відчуття свята, дати можливість продемонструвати свої досягнення та відчути виступ на сцені. Для багатьох це був дебют — перший вихід на сцену, але позитивна атмосфера в залі, щирі посмішки і аплодисменти підтримали їхні починання,

– зазначив директор центру Ігор Опацький.

Нагадаймо, що 45-річний підприємець із Закарпаття привласнив грошові кошти, спрямовані на проведення відновлювальних робіт в одній із гімназій Бучанського району, що постраждала внаслідок активних бойових дій на території регіону.