Мрійник Микола: Українець на Зірковому Політі


Демченко Микола: Українець, який Полетів до Зірок

Хто не мріяв колись піднятися до небес на космічному кораблі та побачити зорі з ближчого відстані? Демченко Микола — це саме той хлопчик, який не лише мріяв про це, але й зробив це!

Дитинство мрійника

Демченко Микола

Микола народився в Україні, у маленькому селі, де кожен день був сповнений пригод. Відтоді, як він був зовсім малим, Микола мріяв про космічні подорожі. Він збирав космічні пазли, читав книги про планети і зірки, і завжди був першим, хто взнавав новини про космічні відкриття.

Віра в себе

У школі Микола був відмінником. Він вивчав математику, фізику та астрономію, але йому завжди казали, що йому ніколи не вдасться здійснити свою мрію про політ у космос. Але Микола не здавався. Він знав, що зможе досягти своєї мети, якщо буде працювати наполегливо.

Перший політ

І ось настав той день, на який він так довго чекав. Микола став першим українцем, який полетів у космос! У нього була можливість побачити нашу планету з висоти космічного корабля. Це було неймовірно!

Нові відкриття

Після повернення на Землю Микола розповів усім про свої пригоди у космосі. Він показав, що ніщо не неможливо, якщо ви справді вірите в свої мрії та працюєте для їх здійснення. Тепер Микола — герой для багатьох дітей, які теж мріють про космічні подорожі.

Висновок

Отже, Демченко Микола — це приклад того, як з маленького хлопчика з села може вирости справжній космонавт. Він показав, що навіть найбільші мрії можуть здійснитися, якщо ви будете вірити у себе та не здаватися.