Бучу відвідав голова фонду Ukraine Focus Брок Бірман (ФОТО)

Бучу відвідав голова фонду Ukraine Focus Брок Бірман (ФОТО)

До Бучі завітали Брок Бірман, голова благодійного фонду Ukraine Focus, та Базіл Сеггос —уповноважений з Департаменту охорони навколишнього середовища штату Нью-Йорк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у телеграм-каналі мера Бучі Анатолія Федорука.

Пан Брок подарував карету швидкої допомоги для 150-го навчального центру сил ТРО ЗСУ, а також передав для бучанців листа від 43-го президента США Джорджа Во́кера Буша та його дружини з важливими словами підтримки.

З паном Броком приїхав також Базіл Сеггос —уповноважений з Департаменту охорони навколишнього середовища штату Нью-Йорк, який вже втретє відвідує Україну та Бучу зокрема. Пан Сеггос привіз підтримку від американського міста-побратима Олбані. Бучанцям передали костюми для пожежників і вже готують до відправки комунальну техніку.

Нагадаймо, що за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно одинадцятьох військовослужбовців рф, які розстріляли цивільні автомобілі з мирними мешканцями.