В Ірпінському музеї відкрилася виставка "За обрієм" (ФОТО)

В Ірпінському музеї відкрилася виставка

Вчора, 20 червня, в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки робіт Марини Ващенко "За обрієм"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Марина Ващенко — художниця, яка працює в різних напрямках: живопис, графіка, витинанка (традиційне українське мистецтво вирізання зображень та орнаментів на папері), авторська листівка. Член Національної Спілки Художників України від 2008 року. Мисткиня презентувала свої унікальні роботи виконані у техніці витинанки за допомогою ножа та паперу. Експозиції демонструють анатомічно і біологічно змінену людину, створінь споріднених з природою, а також монументальні жіночі фігури, які виступають могутніми захисницями планети, відновлюють природні процеси та загоюють землю від негативних наслідків вчинених людською діяльністю.

Експозиція "За обрієм" — це особливий проект, присвячений памʼяті мого батька Олександра Ващенка, талановитого скульптора і графіка. Його творчий дух став для мене дороговказом у світі художнього самовираження. Кожна моя робота відлунює його вплив і знання, які я отримала від батьків,

— зазначила художниця Марина Ващенко.

Виставка триватиме до 13 липня.

Нагадаймо, що в Ірпінській міській публічній бібліотеці імені М. Рильського відкрилась виставка безкоштовних ескізів для відбудови Ірпеня у межах програми "єВідновлення".