Для школярів Київщини створили програму надолуження знань

Для школярів Київщини створили програму надолуження знань

Для школярів наймолодших класів на Київщині створили унікальну програму з надолуження знань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Програма "КЕЧ" спрямована на заповнення прогалин у навичках читання, письма та лічби серед школярів 2-4 класів. Над її розробкою працювали експерти освітньої фундації GoGlobal та ЮНІСЕФ. Фахівці проаналізували освітні втрати та визначили пріоритетність розвитку навичок у дітей.

Програма розрахована на близько 6000 школярів, 300 вчителів та 100 студентів-педагогів у громадах Київщини, які постраждали внаслідок воєнних дій. Вона включає цілеспрямований навчальний процес з опанування ключових предметів і вмінь, щоб забезпечити дітям важливі життєві навички, соціально-емоційне навчання та психологічну підтримку.

Програма має кілька складових, які відрізнятимуть її від інших подібних ініціатив. Формат едьютейменту, настільні ігри із улюбленими мультиплікаційними героями, наліпки за досягнення, застосунок для учнів, окрема платформа для вчителів та багато інших цікавинок передбачені цією навчальною програмою. Окрім того, дітки будуть проходити заняття з елементами психологічної розминки, прийомами знайомства та техніками командної роботи.

Нагадаймо, що посол Литви в Україні пообіцяв, що його країна продовжить допомагати Київщині у відбудові закладів освіти, зруйнованих росіянами.