Валерій Харчишин повністю відновив будинок у Гостомелі

Валерій Харчишин повністю відновив будинок у Гостомелі

Після окупації Гостомеля від будинку фронтмена гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина, в будівництво якого він уклав усю душу, залишилася лише пічка, але він не склав рук і повністю відновив улюблену оселю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "1 хвилина".

На жаль, жити у відновленому будинку Валерій не збирається. Гадав, що це буде родинним гніздечком. Та після розлучення з дружиною Юлією вирішив, що тут мешкатимуть його діти.

Після деокупації Київщини Харчишин вирішив відновити будівництво, оскільки вважає, що його нащадки таки мають тут жити. Тож взявся до роботи з завзяттям. Роботи практично завершені. Залишилося лише закінчити роботи з ландшафтного дизайну та замовити меблі. Як просуваються ці роботи, Валерій не знає, бо вважає свою роботу виконаною – він звів будинок на місці зруйнованого.

Минулий проєкт обійшовся музиканту у 200 тисяч доларів. Скільки витрачено було тепер, Харчишин поки не сповіщає, але певен:

Це моє зобов’язання перед моїми дітьми, вони втратили свою домівку, і я мав її повернути, як частину їхньої України, бо кожна дитина асоціює свою домівку зі своєю країною.

Турботливий татусь сподівається, щойно всі роботи буде завершено, його діти повернуться з Варшави, де нині перебувають, до рідних пенатів. Звісно, на душі радісно, що в момент прильоту ракети в будинку нікого не було.

Натомість батькове серце крається від спогадів, як вкладав душу у кожну цеглинку, як привіз собаку Барні, як Ванька бігав із сосискою. Піч, що залишилася на уламках, Валерій відновив повністю й залишив на згадку.

Нагадаймо, що компанія Nemiroff запустила в продаж особливу лімітовану серію горілки "Одна з [22 000]" у вцілілих пляшках із гостомельського склозаводу.